FRANK HERBEN

Frank Herben
Frank Herben
Frank Herben

Het gezicht achter The Green Hump

Ik ben dus Frank Herben (`81) Opgegroeid op het eiland Voorne, net onder Rotterdam. Als kind al verzot op avonturen beleven in het bos, aan het strand of in de polder. Op vakantie gaan was het hoogtepunt van elk jaar. Eenmaal volwassen was dit niet veel anders.

Ik ben gek op reizen en heb in binnen– en buitenland gewerkt voor ik professioneel avonturen ging beleven als beroepsmilitair. Het outdoor survival accept van het leger heb ik na vertrek uit dienst aangehouden en ben de halve wereld over gegaan, vaak met slechts een backpack en camera, om te gaan wild kamperen op de meest afgelegen en idyllische plekken. Midden in de vrije natuur en dit legde ik dan vast met timelapse fotografie. Om van mijn passie mijn beroep te maken ben ik voltijd bedrijfskunde Tourism Business Management gaan studeren met als hoogtepunt: 5 maanden stage midden in de jungles van Costa Rica in een ecologisch regenwoud resort.

Tuïsto’s Sparks

Na het afstuderen ben ik in Event Branding gaan werken en heb ik mijn eigen bedrijf: Tuïsto’s Sparks opgezet. Ik bied o.a. diensten in Branding Consultancy en fotografie aan. (Lees hier meer over op DEZE pagina)

The Green Hump

The Green Hump heb ik jaren geleden opgezet als social media account voor mijn outdoor activiteiten. Hierop stonden voornamelijk foto’s en verhalen omtrent; hiking, camping, bushcraft etc. The Green Hump is een hiking bijnaam dat voortkomt uit de vaak bizar grote groene backpack die altijd draag en wat dan het uitzicht vormde van mijn hikingmaatje wanneer hij achter mij liep.

Omdat ik gek ben op bijna alle vormen van fotografie en van fora & fauna, wilde ik mijn dieren- en natuurfotografie niet opgeven, maar dit stond wel een beetje raar op mijn zakelijke website voor o.a. Events/branding.  Daarom besloot ik dit onder te brengen op The Green Hump.  Huisdier fotografie is gaande weg verder ontwikkeld. Mijn gekke lapsjeskat is een zeer fotogeniek model en ik heb inmiddels alle huisdieren van vrienden en kennissen wel gefotografeerd. Toen de Corona maatregelen mijn andere diensten nagenoeg stop zette en verzoeken voor huisdierfotoshoots bleven toenemen ben ik deze diensten zakelijk gaan aanbieden in de huidige vorm.

Frank Herben

Frank Herben. Het gezicht achter The Green Hump. Veelzijdig fotograaf, timelapse specialist en brandingsconsultant. Gek op dieren & Outdoor.

WIL JIJ EEN UNIEKE FOTOSHOOT?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN