TUISTOS SPARKS
Timelapse, Fotografie & Branding.

Is mijn KvK geregistreerde bedrijfsnaam. | De diensten die ik hiermee aanbied zijn o.a.:

  • Fotografie (Events, Business en Architectuur shoots)
  • Muurdecoraties (van fotopanelen tot behang)
  • Timelapse fotografie
  • Branding
  • Videografie (Promotie, B-roll & Aerial)

EVENT- EN BEDRIJFSFOTOGRAFIE

EVENT FOTOGRAFIE
Van zakelijke opening, chic congres tot energiek sportevenement en van klassieke muziekuitvoering tot een knallend vette danceparty.

BUSINESS FOTOGRAFIE
Van rapportage- product- tot zakelijke portretfotografie

ARCHITECTURE FOTOGRAFIE
 Met lange sluitertijden, extreme wide angle & zoom lenzen en met drones maak ik  (panorama) foto’s van markante gebouwen, onroerend goed, stadsaanzichten of skylines net even vanuit een ander perspectief. Zeer gewaardeerd als stock en ideaal geschikt als grote prints als wallart en signing.

Neem een kijkje in mijn portfolio

TUISTOS SPARKS

MUURDECORATIES

Night Citylight Reflection Serie

is een reeks van zeer hoge resolutie panorama stadsgezichten bij nacht.
De foto’s zijn speciaal geschoten en ontwikkeld voor grote weergave op geborsteld metaal. Het werk is met een hoge pixel radius geschoten en geprint waardoor, bij een gelijk verdeelde belichting in volledige weergave, de kleinste details in de voorstelling zichtbaar zijn. Het staal geeft een prachtig reliëf en is op de lichte delen bijna blanco geborsteld, terwijl bij de donkere delen de inkt het metaal volledig bedekt. Dit zorgt voor een groot contrast tussen glinsterend licht en mat donker. De combinatie van een donkere lucht, de verlichting in de stad en de waterreflectie geven dan ook een magische lichtschouwspel. Verschillende standpunten en belichtingen op de print (spotjes of daglicht) geven dan ook steeds een ander uiterlijk aan het werk waardoor het stadsaanzicht tot leven komt. De verlichte straten en ramen van de panden lijken in beweging te zijn. Alsof er elk moment een auto langs rijdt, een boot langs vaart en of iemand het licht aan of uit doet. Dit maakt de platen van de Night Citylight Reflection tot unieke wanddecoratie waar men niet op uitgekeken raakt.

Een pronkstuk aan elke muur, van elke huiskamer of kantoorpand.

Neem een kijkje in mijn webshop

*Details van de foto op ware grote

.

TUISTOS SPARKS | TIMELAPSE FOTOGRAFIE

Iedereen heeft vast wel tussen de shots van een film of documentaire een korte overgangsclip gezien van bijv. de zon die binnen enkele seconden onder gaat, een dag- naar nacht scene of een stadsaanzicht zo versneld waardoor de auto’s lichtstrepen zijn geworden. Dat is dus timelapse fotografie. Ondanks dat het film is noemt men het fotografie omdat het bestaat uit vaak honderden losse foto’s aan elkaar geplakt tot film.
Deze zeer tijdrovende klus is dan ook een specialisatie waar weinig fotografen het geduld voor hebben. Mijn fascinatie voor deze techniek begon jaren geleden toen ik unieke timelapse beelden van landschapen wilde vastleggen tijdens mijn reizen. Gaande weg heb ik geïnvesteerd in materiaal en technieken om steeds betere beelden te kunnen produceren.
Documentaire en filmmakers schaffen deze b-roll beelden vaak aan als unieke toevoeging voor hun projecten daar ze zelf vaak niet te tijd, kennis of mogelijkheden hebben ze zelf te produceren.
Bekijk de compilatiefilmpjes hiernaast of check mijn website voor meer informatie over Timelapse Fotografie.

.

BRANDING

De Tuïsto’s Sparks branding diensten bestaan uit:

  • Event & Venue Branding
  • Business Consulting

Event & Venue Branding
In samenwerking met Marvin Smart. Een bedrijf gespecialiseerd in branding en signing van grote evenementen met als primaire opdrachtgever Ahoy Rotterdam.

Event Branding is een breed begrip en beslaat het volledige proces van concept ontwikkeling tot realisatie van de gewenste stijl/ identiteit van een evenement of merk. Het proces bestaat uit ontwerp van merk huisstijl, logo en andere visuele communicatie, (DTP) productie van signing (Billboards,  dranghekdoeken, boarding en overige), tot plaatsing.

Business Consulting
Een ondernemer is een vakman in zijn/haar vakgebied en vaak wordt gaande weg duidelijk welke stijl daar het beste bij past, echter kloppen de initiële uitingen daar inmiddels dan niet meer bij.  Voor de startende ZZP’er of MKB’ers die enigszins vast lopen in het marketing gedeelte help ik met brainstormsessies en bedrijfsanalyses om hun unieke kernkwaliteiten te ontdekken en de daarbij een authentieke stijl te ontwikkelen.

TUISTOS SPARKS

.

VIDEOGRAPHY

Promovideo, shot in music video style. Hand held camera work.

One-shot videos of an entire dj set + audio for promotional uses