Project omschrijving

TUISTOS SPARKS
Timelapse, Fotografie & Branding.

Is mijn KvK geregistreerde bedrijfsnaam. | De diensten die ik hiermee aanbied zijn o.a.:

  • Fotografie (Events, Business en Architectuur)
  • Timelapse fotografie
  • Branding
  • Videografie (Promotie, B-roll & Aerial)

EVENT- EN BEDRIJFSFOTOGRAFIE

EVENT FOTOGRAFIE
Van zakelijke opening, chic congres tot energiek sportevenement en van klassieke muziekuitvoering tot een knallend vette danceparty.

BUSINESS FOTOGRAFIE
Van rapportage- product- tot zakelijke portretfotografie

ARCHITECTURE FOTOGRAFIE
 Met lange sluitertijden, extreme wide angle & zoom lenzen en met drones maak ik  (panorama) foto’s van markante gebouwen, onroerend goed, stadsaanzichten of skylines net even vanuit een ander perspectief. Zeer gewaardeerd als stock en ideaal geschikt als grote prints als wallart en signing.

Neem een kijkje in mijn portfolio

MEER INFO
TUISTOS SPARKS

.

TUISTOS SPARKS | TIMELAPSE FOTOGRAFIE

Iedereen heeft vast wel tussen de shots van een film of documentaire een korte overgangsclip gezien van bijv. de zon die binnen enkele seconden onder gaat, een dag- naar nacht scene of een stadsaanzicht zo versneld waardoor de auto’s lichtstrepen zijn geworden. Dat is dus timelapse fotografie. Ondanks dat het film is noemt men het fotografie omdat het bestaat uit vaak honderden losse foto’s aan elkaar geplakt tot film.
Deze zeer tijdrovende klus is dan ook een specialisatie waar weinig fotografen het geduld voor hebben. Mijn fascinatie voor deze techniek begon jaren geleden toen ik unieke timelapse beelden van landschapen wilde vastleggen tijdens mijn reizen. Gaande weg heb ik geïnvesteerd in materiaal en technieken om steeds betere beelden te kunnen produceren.
Documentaire en filmmakers schaffen deze b-roll beelden vaak aan als unieke toevoeging voor hun projecten daar ze zelf vaak niet te tijd, kennis of mogelijkheden hebben ze zelf te produceren.
Bekijk de compilatiefilmpjes hiernaast of check mijn website voor meer informatie over Timelapse Fotografie.
MEER INFO

.

BRANDING

De Tuïsto’s Sparks branding diensten bestaan uit:

  • Event & Venue Branding
  • Business Consulting

Event & Venue Branding
In samenwerking met Marvin Smart. Een bedrijf gespecialiseerd in branding en signing van grote evenementen met als primaire opdrachtgever Ahoy Rotterdam.

Event Branding is een breed begrip en beslaat het volledige proces van concept ontwikkeling tot realisatie van de gewenste stijl/ identiteit van een evenement of merk. Het proces bestaat uit ontwerp van merk huisstijl, logo en andere visuele communicatie, (DTP) productie van signing (Billboards,  dranghekdoeken, boarding en overige), tot plaatsing.

Business Consulting
Een ondernemer is een vakman in zijn/haar vakgebied en vaak wordt gaande weg duidelijk welke stijl daar het beste bij past, echter kloppen de initiële uitingen daar inmiddels dan niet meer bij.  Voor de startende ZZP’er of MKB’ers die enigszins vast lopen in het marketing gedeelte help ik met brainstormsessies en bedrijfsanalyses om hun unieke kernkwaliteiten te ontdekken en de daarbij een authentieke stijl te ontwikkelen.

MEER INFO
TUISTOS SPARKS

.

VIDEOGRAPHY

Promovideo, shot in music video style. Hand held camera work.

One-shot videos of an entire dj set + audio for promotional uses

Frank Herben
MEER INFO