Uw huisdier als edelman/vrouw van een klassiek schilderij.

De dierenopvang zoals wij dat gewend zijn in Nederland is nogal luxe vergeleken de omstandigheden in het buitenland. De meeste asielen opereren geheel op donaties want zelfs in rijke landen, zoals de VS is, er geen overheidssteun voor dierenopvang. Deze instellingen proberen er alles aan te doen om zoveel mogelijk dieren te redden en humaan op te vangen, echter kan dit niet zonder giften. Om die reden houden zij jaarlijks verschillende fundraisers. Zo ook de Oil Painting Pet Portait Fundraiser.

Ik vond dit een zeer leuke en creatieve manier om donaties te werven en dus besloot ik ook maar eens te oefenen. Het resultaat is deze pagina.
Na het delen van de afbeeldingen op social media kreeg ik een aantal aanvragen binnen en besloot op een kleine schaal mijn steentje bij te dragen door 75% van de opbrengst te doneren aan een dierenopvang in de VS.

Met een donatie van slechts 50,- helpt u meerdere dieren aan vaccinaties of voer voor een maand en krijgt u een unieke digitale afbeelding van uw huisdier in de schilderstijl van de oude meesters.
Tevens  kunt u de afbeelding (zonder winstoogmerk) via de printshop op elk materiaal en formaat makkelijk en snel laten printen en thuisbezorgen.
Voor een unieke blijvende herinnering. Ook ideaal als cadeau aan een ander.

Error ()

Wil jij ook een grappige afbeelding van jouw huisdier als statige edelman of vrouw en daarmee een dierenopvang steunen?

STUUR JE VERZOEK

Geen huisdier, maar wil je toch helpen?
Doneer dan rechtstreeks aan de dierenopvang een bedrag naar keuze.
Veilig en gemakkelijk via Paypal via deze LINK

Geen huisdier, maar wil je toch helpen?
Doneer dan rechtstreeks aan de dierenopvang een bedrag naar keuze.
Veilig en gemakkelijk via Paypal via deze LINK